Finansmarkedet

Høst fordelene ved installation af nye håndtørrere

Der er heldigvis sket en større udskiftning af inventaret på diverse offentlige toiletter i det danske land, og papirtørklæder bliver færre og færre, mens håndtørrere udkonkurrerer disse i stigende grad. Det har fordelagtige sideeffekter, hvoraf der kan nævnes den miljøbevidste omstilling, reduceringen af løbende udgifter og formindskelsen af vedligeholdelse. Der er altså tale om fordele, som ingen kan stille sig utilfredse med. Disse fordele kan dog skubbes helt til det maksimale – der er nemlig mange fordele at hente, hvis man vælger at installere bestemte håndtørrere, der klarer håndtørringen mere effektivt, reducerer omkostningerne og har muligheder for installationen af logoer på selve håndtørrerens facade.

Slå 80 procent af udgifterne til elektricitet

Håndtørrere benytter meget elektricitet i deres værk, og det er denne pris, man betaler, hvis man vil undgå det store spild af papir, som medfølger brugen af papirtørklæder. Men blot fordi man installerer en håndtørrer, betyder dette ikke, at håndtørreren er særligt effektiv. Det er derfor vigtigt at holde øje med energimærkningen på håndtørrere og sørge for, at du ikke betaler mange penge for et stykke inventar, som kun har en energimærkning på eksempelvis C eller B. Det viser sig nemlig, at der findes håndtørrere på markedet, der bruger hele 80 % mindre energi end de konventionelle håndtørrere. Der er altså tale om en stor besparelse, når der eksempelvis er 20 eller 30 af disse på en institution.

Tilbagebetaling eller sponsorat

Det er en stor investering at udskifte håndtørrere i så stor stil, som det kan være tilfældet på en institution eller en større virksomhed. Derfor er der gode muligheder for at skaffe investeringssummen til dette – den første er tilbagebetaling. Der er rigt med tilbagebetalingsmuligheder hos forskellige udbydere af håndtørrere, og du kan hurtigt foretage en undersøgelse af, om du kan arrangere en månedlig tilbagebetaling af håndtørrere, så du kan forlænge udgiften henover eksempelvis 18 måneder i stedet for at skulle betale det hele på én gang.

En anden mulighed er sponsorat – der findes håndtørrere, hvor du kan få printet en bestemt facade på, hvilket giver muligheder for at reklamere for andre virksomheder eller firmaer. Heri ligger der gode sponsorpenge, hvor du kan få dækket udgifterne til dine håndtørrere, hvis du kan forhandle dig frem til en god aftale med en virksomhed.

Du kan læse meget mere om disse effektive håndtørrere og de forskellige muligheder, der medfølger.