Uncategorized

Få et større rådighedsbeløb – det er nemmere end du tror!

Penge kan man vist aldrig få for mange af. Er du en af de mange danskere, der drømmer om mere luft i økonomien, så læs med her og få nemme og brugbare tips til at få et større rådighedsbeløb hver måned.

Kig dine abonnementer igennem

Vi lever i en tid, hvor næsten alt kan fås på abonnement. Vores telefon og tv er de mest almindelige, men selv sokker og barberblade kan i dag købes på abonnement. Selvom det er dejligt ikke at skulle tænke over at købe det ene og det andet hver måned, så kan denne post alligevel løbe op. Gennemgå derfor alle dine abonnementer, og skær de unødvendige væk.

 

Undgå impulskøb

Er en del af dine poster på kontoen fra kiosker og bageren? Selvom det er småbeløb, så bliver det hurtigt til 500 – 1.000 kr. på en måned. Det er mange penge set på et år. Dette er derfor et godt sted at spare de unødvendige udgifter væk. Det kan være en svær vane at bryde, men det kan virkelig betale sig. Du kan for eksempel spise morgenmad hjemmefra, og smøre en madpakke, i stedet for at købe det.

Lav en automatisk overførsel til opsparing

I din netbank kan du nemt og hurtigt lave en automatisk overførsel af et beløb til din opsparing hver måned. Ofte er det gratis at oprette en ekstra konto i din bank, men det er en god ide at tjekke i din bank først. Selvom det er et meget lille beløb du sparer op hver måned, så bliver det hurtigt til en lille buffer, eller opsparing til noget du virkelig ønsker dig.

Råd til uforudsete udgifter

Uforudsete udgifter er det værste. Din opsparing er den bedste måde at forberede dig på denne form for udgifter, som uundgåeligt vil komme fra tid til anden. Står du i en dum situation og mangler kontanter nu og her, kan det være løsningen at optage et kviklån. Sørg for at sammenligne alle typer lån, så du finder frem til det billigste kviklån til dit behov.